Recenzije

Recenzije naših gostiju služe nam kao poticaj da iz godine u godinu budemo još bolji. Ovdje sve radimo obiteljski i stalo nam je da naši gosti budu zadovoljni. Stoga za njih pripremamo na isti način kao što pripremamo za sebe, odnosno za naše obiteljske proslave. Zajedno se trudimo da sve bude čisto i uredno te da ih dočeka spremno sve ono što je i navedeno u pogledu popratnog sadržaja. Sa gostima komuniciramo direktno te dobivamo povratnu informaciju o tome da li je bilo sve u redu pa posebno veseli činjenica da nam se mnogi od njih opet vraćaju.

Pročitajte neke od recenzija:

“Gospodin Christian (domaćin) je vrlo susretljiv. Proveo me kroz cijelo imanje i pokazao mi je sve sadržaje koje imaju. Na sva pitanja je imao konkretan odgovor i kako smo se dogovorili tako je bilo, bez komplikacija…
Dedina konoba još bolje izgleda uživo nego preko slika, a pogled se ne može opisati riječima koliko je prelijep (danju a čak i noću!). Toplo preporučujem svima. Mi znamo da ćemo se ponovno vratiti i družiti u ovome prelijepome okruženju.”

Autor recenzije: M.P.

“Odličan prostor za sve vrste druženja i proslava! Jako čisto i uredno. Odlična opremljenost prostora, nije nam ništa nedostajalo. Vlasnik se čak potrudio da nam osigura neke dodatne stvari i nije strepio odgovoriti na sva naša pitanja i potrebe uoči dolaska. Pogled je genijalan i sigurno ćemo se vratiti. Preporučujem svakome! :)”
Autor recenzije: I.C.

“Delightfull, polite and professional host Christian, thank you for making this birthday party an experience everybody will remember for a long time.
We will be back for sure!”

Autor recenzije: A.LJ.

“Predivno uređena konoba, jako lijep okoliš, vrhunska lokacija za proslave s najdražim ljudima. Ima sve što je potrebno. Odlična komunikacija s vlasnikom. Definitivno ćemo se vratiti!”
Autor recenzije: M.W.

“Divno mjesto, divni vlasnici. Vratit ćemo se opet, a i većina naših gostiju. Preporucujem!!!”
Autor recenzije: P.K.

“Prekrasno mjesto nam je proslavu Krizme zaista učinilo posebnom. Vlasnici izuzetno ljubazni i susretljivi. Preporučujem.”
Autor recenzije: M.K.

“Ugodno mjesto, super pogled, jako pristojni vlasnici!”
Autor recenzije: D.M.