O konobi

NAJAM PROSTORA ZA PROSLAVE NA TOP LOKACIJI U ZAGREBU! 🙂

DEDINA KONOBA

Naša ponuda se sastoji od ukupno tri različita prostora za najam i proslave u Zagrebu – to su: Dedina sjenica, Dedina konoba i Dedina kućica. Ovdje možete pronaći sve važnije informacije o Dedinoj konobi.

UKRATKO

Dedina konoba je potpuno opremljen prostor za proslave u rustikalnom stilu, stvoren za sve koji traže nešto posebno i autentično. Nalazi se u Zagrebu, a istovremeno u prirodi – na velikom imanju uz Park prirode Medvednica, odakle se pruža prekrasan pogled na grad. Dedina konoba je zatvoren prostor, što znači da se iznajmljuje tijekom cijele godine, bez obzira na vrijeme. U sklopu Dedine konobe je uključeno i veliko dvorište sa sjenicom, roštiljem i dječjim parkom, što je idealno tijekom lijepog vremena. Ovdje od početka sve radimo obiteljski i zajedno se trudimo da gostima pružimo vrhunsku uslugu.

LOKACIJA

Ovaj prostor za proslave se nalazi u Zagrebu (kvart Borčec) na adresi Teškovec 67, oko 20 minuta vožnje od centra grada. Smješten je na 400 metara nadmorske visine, odmah uz Park prirode Medvednica, gdje je okružen šumom i zelenilom te raznim vrstama biljaka, drveća i cvijeća. Radi se o jedinstvenoj lokaciji u prirodi, sa prekrasnim pogledom na grad.

Razgledavanje lokacije uživo moguće je isključivo u terminu po dogovoru.

NAMJENA

Dedina konoba je prvenstveno namijenjena za obiteljske proslave kao što su dječji rođendani, krštenja, prve pričesti, krizme, godišnjice, promocije i mala vjenčanja, a također se iznajmljuje i za djevojačke proslave, televizijska snimanja te poslovna okupljanja (team building, sastanci, domjenci i sl.). Osim toga, idealna je za druženja uz obitelj i prijatelje i onda kad za to ne postoji neki poseban razlog, već jednostavno poželite uživati u ovom ambijentu, u društvu onih do kojih Vam je stalo.

Ne iznajmljujemo za momačke proslave, 18. rođendane i proslave do 25 godina.

SADRŽAJ

Dedina konoba je potpuno opremljen prostor za proslave, što znači da Vas ovdje dočeka sve bitno za proslavu, osim hrane i pića.

U unutrašnjem dijelu se sastoji od ukupno četiri prostorije i to: 1) velike prostorije, 2) dječje sobe / igraonice, 3) kuhinje i 4) WC-a. Dječja soba se može prenamijenti u sobu za Vaš catering. Dedina konoba nema kreveta za spavanja ni opciju spavanja. Dedina konoba ne nudi hranu i piće.

Najam uključuje ne samo unutrašnji dio, već i ograđeno dvorište (cca 3.000 m2) sa velikom sjenicom, roštiljem i dječjim parkom, te bogati popratni sadržaj, od kojeg prvenstveno ističemo sljedeće:
– veliki parking (za do 15 automobila)
– struja
– voda
– frižider
– škrinja
– prijenosni Bluetooth zvučnik
– kuhinja sa sudoperom i 2 štednjaka
– kuhalo za vodu
– perilica za suđe
– peć na drva sa pripremljenim drvima
– klima uređaj
– željezni beštek – vilice i noževi
– čaše (paket)
– tanjuri (veliki i mali)
– otvarač za vino i pivo
– 2 posude za salatu
– papirnati ubrus
– roštilj sa pripremljenim drvima
– 2 rešetke za pečenje
– kompletan pribor za pečenje
– 2 posude za meso
– krpa i pregača
– đezvica za kavu
– kante za smeće sa vrećama
– ležaljke za sunčanje
– suncobrani
– velika livada i voćnjak za igru i rekreaciju
– golovi za mali nogomet
– ljuljačke
– mini dječji stolovi i stolice
– mini kućice, klackalice, tobogani i sl. sadržaj za djecu

Napomena: uz Dedinu konobu je uvijek uključena i Dedina sjenica (zbog prostorne blizine između ta dva objekta). Stoga se u sklopu Dedine sjenice možete služiti roštiljem i ostalim popratnim sadržajem.

Slobodno možete dekorirati prostor po svom ukusu. Zabranjeno je unošenje i korištenje pinjata i konfeta te balona sa identičnim punjenjem.

KAPACITET

Dedina konoba može zaprimiti do 40 osoba. U velikoj prostoriji se nalaze dva masivna stola (dimenzija 2,5 x 1 m), koji imaju kapacitet sjedećih mjesta za do 24 osobe. Po potrebi možemo osigurati još jedan ili dva dodatna stola sa klupama, koji zajedno imaju kapacitet sjedećih mjesta za do 16 osoba.

Kućni ljubimci su dopušteni.

RASPOLOŽIVOST

Dedina konoba Vam je na raspolaganju od 12:00h pa do idućeg jutra u 9:00h, tj. sveukupno 21h. Dedina konoba nema kreveta za spavanja ni opciju spavanja.

Zabranjeno je puštanje glazbe u vanjskome dijelu iza 22:00h (iza 22:00h dopušteno je isključivo u zatvorenom prostoru). Zabranjeno je unošenje i korištenje vlastitih zvučnika, mikrofona, DJ i slične opreme (dopušteno je korištenje isključivo našeg Bluetooth zvučnika).

REZERVACIJA

U svrhu provjere slobodnih termina, kontaktirati nas možete:
a) putem mobitela: 091 8863 700 (Christian),
b) putem e-maila: dedina.konoba@gmail.com ili
c) putem Facebooka.

Nakon odabira slobodnog termina, šaljemo Vam ponudu.

Za rezervaciju je potrebno uplatiti akontaciju u iznosu od 200,00 EUR, u roku od 48 sati od primitka naše ponude. Preostali iznos potrebno je uplatiti najkasnije do početka iznajmljivanja.

U slučaju otkazivanja termina ne vršimo povrat akontacije. Akontaciju nije moguće prebaciti na drugi termin.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

______________________________________________
Dedina konoba – najam prostora za proslave
Teškovec 67
10090 Zagreb

Mob: 091 8863 700 (Christian)
Mail: dedina.konoba@gmail.com
Web: https://dedina-konoba.com
Facebook: https://www.facebook.com/dedinakonoba
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDiTCoYgzr6TykVD_UID_Og

Informacije o ostalim prostorima možete pronaći na njihovim web stranicama (svaki prostor ima svoju):
Dedina sjenica
Dedina konoba
Dedina kućica

Dedina konoba – Zagreb – Borčec – najam – iznajmljivanje – proslave – prostor za proslave – najam prostora za proslave Zagreb – iznajmljivanje prostora za proslave Zagreb – prostor za najam Zagreb – prostor za iznajmljivanje Zagreb – prostor za dječji rođendan – prostor za krstitke – prostor za prvu pričest – prostor za krizmu – prostor za godišnjicu – prostor za promociju – prostor za vjenčanje – prostor za svadbu – prostor za team building – prostor za sastanak – prostor za domjenak – prostor za event – prostor u prirodi – prostor za roštilj – prostor za druženje – obiteljska proslava – obiteljska fešta – pogled na grad – privatna okupljanja – poslovna okupljanja